NIEUWS

29 maart 2020

ArtTraverse wegens corona gesloten

Tot onze spijt is het voorlopig niet mogelijk om exposities te organiseren in het gemeentehuis van De Bilt. De voorschriften vanwege de corona-pandemie laten dit niet toe. De plekken waar de expositie gewoonlijk wordt ingericht zijn onder de huidige omstandigheden niet beschikbaar. Onder Exposities staan nog exposities van het seizoen 2020 – 2021, dat is samengesteld toen we er nog van uitgingen, dat de beperkingen in de loop van het najaar 2020 voorbij zouden zijn. Helaas is dat niet het geval en kunnen we alleen maar hopen, dat we in 2022 weer aan de slag kunnen, in principe met de genoemde kunstenaars.

1 januari 2020

Lucie Musterd nieuwe voorzitter

In 2014 ben ik, Lucie Musterd, na een uitstapje van 13 jaar naar Twente voor een inspirerende baan in de kunst en cultuur, teruggekomen in de regio en in Bilthoven gaan wonen. Mijn eerste kunstwerk kreeg ik cadeau voor mijn afstuderen en sindsdien ben ik liefhebber van moderne en hedendaagse kunst. Soms word ik zó geraakt door kunst, dat ik het spontaan koop. Het verrassende is dat wanneer het in huis is, het vaak duidelijk wordt waarom ik zo getroffen was. Nu mijn werk als adviseur en toezichthouder in zorg en cultuur langzaam afneemt, is het een goed moment me actiever te verbinden met mijn leefomgeving. Het samen met ervaren en enthousiaste mensen organiseren van tentoonstellingen van het niveau van de ArtTraverse biedt daarvoor een uitstekende gelegenheid.

1 januari 2020

ArtTraverse Magazine #0

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de ArtTraverse en het afscheid van Rita Maas als voorzitter is het ArtTraverse Magazine.
Heeft u belangstelling voor de papieren versie? U kunt die bestellen voor €14 per stuk (inclusief verzendkosten), zolang de voorraad strekt.
Stuur een e-mail met uw adresgegevens naar: info@arttraverse.nl

Bekijk de pdf van het Magazine hier

© Copyright - ArtTraverse